Fietsendragers

Een rondje fietsen is natuurlijk lekker maar altijd in dezelfde omgeving rijden kan een keer gaan vervelen. Dan is er natuurlijk niets leukers om de auto te pakken en de fiets mee te nemen naar een onbekend stukje natuur om daar eens wat kilometers weg te trappen. En wat dacht U ervan om de fiets mee te nemen op vakantie. In de zomer ziet U vaak dat de men de fietsen graag meeneemt naar het buitenland zoals Frankrijk of Italië omdat daar uiteraard de bergen zijn die wij in Nederland niet kennen.

Nu zijn er verschillende manieren om een racefiets mee te nemen met de auto. Bent U alleen, dan zou U kunnen overwegen om de fiets achterin de auto te leggen door de bank plat te gooien. Maar om meerdere fietsen mee te nemen naar een toertocht of op vakantie zijn er een paar mogelijkheden. Heel veel mensen hebben een fietsendrager voor op de trekhaak, dat is natuurlijk het makkelijkst, maar sommige mensen kiezen ervoor om de fietsen op dak van de auto te zetten. Er is heel veel keuze uit verschillende soorten fietsendragers.

Bent U op zoek naar een geschikte fietsendrager voor Uw auto? Een voor op dak of voor op de trekhaak? Dan moet U hier zeker even kijken.