Racefietsen bij Bol.com

Het zal U waarschijnlijk verbazen waarom ik een berichtje over Bol.com schrijf. Dat zal ik U bij deze uitleggen. Ik ga er gemakshalve maar even van uit dat U het bedrijf Bol.com kent. Begonnen in 1999 met het verkopen van boeken en cd’s maar het assortiment is in de loop van de jaren sterk uitgebreid met electronica, huishoudelijk apparaten, dierenartikelen, woonartikelen en babyartikelen. Sinds kort is Bol.com ook gestart met het verkopen van racefietsen, onderdelen en accessoires. En zoals met alle andere artikelen van Bol.com hebben ze direct een groot aanbod.

Op de website van bol.com zijn meer dan 2000 racefietsen te vinden en van allerlei bekende en minder bekende merken, op deze manier kunt u dus gewoon via het vertrouwde merk uw bestelling doen. Heel veel webshops zijn aangesloten bij bol.com om op die manier hun klantenkring enorm uit te breiden. U betaald gewoon dezelfde prijs voor de racefiets als wanneer u direct naar de webshop van de aanbieder zou gaan.

Het grote voordeel van bol.com is dat u de fietsen van heel veel aanbieders kunt vergelijken en daardoor altijd een goede aankoop zult doen.

 

Plaats je reactie!