Racefiets verzekeren

Waarom jou racefiets verzekeren?

Omdat een racefiets een grote investering is kiezen veel mensen ervoor om hun racefiets te verzekeren. Je hoort namelijk steeds vaker berichten dat dieven het op racefietsen hebben voorzien omdat zij ook weten dat een racefiets veel waarde vertegenwoordigd. In grote steden worden racefietsen al regelmatig gestolen.

En waarom zou u voor het kleine bedrag van een verzekering zoveel risico lopen? Daarnaast wordt schade aan een racefiets vaak ook vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Met een racefiets verzekering heeft u uw racefiets verzekerd tegen diefstal en schade. Gemiddeld kost een racefiets verzekering ongeveer €5,- per maand. Hieronder ziet u aanbieders van een racefiets verzekering.

Racefiets verzekeren aanbieders

ANWB
De ANWB is bij iedereen in Nederland wel bekend als een betrouwbare hulpverlener. Ook voor de wielrenners helpt de ANWB. Zij bieden een voordelige racefiets verzekering aan waar je 5% korting krijgt voor ANWB leden. Kijk daarom voor de verzekering van de ANWB op hun eigen site om meteen een racefiets verzekering.

Ga hier naar de website van de ANWB Fiets Verzekering

Diks.nl
Diks verzekeringen is voor sommige mensen misschien een onbekende naam. Maar Diks verzekeringen is een vergelijkingssite die automatisch de goedkoopste racefiets verzekering voor u selecteert. Zij zijn ook in 2012 beoordeeld als beste vergelijkingssite en beste financiële dienstverlener door de thuiswinkel awards. Kijk daarom op wat voor premie u uitkomt bij Diks.nl

Bekijk hier de fiets verzekeringen van Diks

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.